## **THURSDAY, APRIL 4**

		111011027117111				
09:00AM -		Emerald Ballroom				
09:15AM						
09:15AM -		Emerald Ballroom				
10:00AM						
10:00AM	ICEBREAKER			Emerald Ballroom		
10:15AM	ANNELIES RANSOME Silicon Valley Improvision			Linerald Balliooni		
		BREAK (15 MIN)				
10:30AM	<b>WORKSHOP</b> (Emerald Ballroom)	<b>WORKSHOP</b> (Crystal Ballroom-West)	<b>WORKSHOP</b> (Crystal Ballroom-East)	WORKSHOP (Tiffany Suite 301)		
12:00РМ	NAVIGATING DIFFICULT SITUATIONS IN SCIENCE COMMUNICATION	SOCIAL STRATEGIES FOR CLIMATE COMMUNICATION	TITLE: TBD	DON'T JUST TALK SCIENCE, HELP THEM 'DC SCIENCE!		
	ENGAGE	RICHELLE TANNER	AMERICAN ASSOCIATION FOR THE ADVANCEMENT OF SCIENCE	AMANDA FISHER & LAUREN MORENO		
		LUNCH (60 MIN)				
01:00PM		Emerald Ballroom				
02:00PM		Emeraia bambom				
		BREAK (20 MIN)				
		PRESENTATION	S			
		SCIENCE & US: THE NEXT GENERATION C  KATHERINE HUANG				
02:20PM -		Emerald Ballroom				
03:40PM	SUSANIVA FIARRIS					
	COMMUNICATION & COMMUNITY: ENTRY POINTS TO STEM  FRANCESCA BERNARDI & KATRINA MORGAN					
		AN ORCHESTRATED EXPERIENCE FO ARMANDO MANAL				
		BREAK (20 MIN)				
04:00AM -		Emerald Ballroom				
05:00PM		featuring SEEMA YASMIN, DAVID STEEN Moderated by MATT WILK	, & SARAH MYHRE INS	23.414 243011		
05:00PM	FILM FESTIVAL (Emerald Ballroom)		POSTER SESSION (Crystal Ballroom-East)			
-						
07:00PM	SELECT SHORT FILMS		POSTER SESSION & ART SHOW			

## **PROGRAM**

## **FRIDAY, APRIL 5**

				1		
09:00AM	WORKSHOP (Emerald Ballroom)	WORKSHOP (Crystal Ballroom-West)	<b>WORKSHOP</b> (Crystal Ballroom-East)	<b>WORKSHOP</b> (Tiffany Suite 301)		
- 10:30AM	USING SCIENCE COMMUNICATION TO CHART A COURSE FOR CHANGE	OVERCOMING SCIENCE COMMUNICATION MISCONCEPTIONS	FINDING YOUR IDENTITY IN SCIENCE COMMUNICATION	FUZZY RECEPTION: TRANSMITTING FINDINGS AND BIAS		
	COMPASS	KRISTEN WEISS	BEN YOUNG LANDIS	KRIS GOWERN		
		BREAK (20 MIN)				
		PRESENTATIONS BOOKS AS EFFECTIVE SCIENCE CON JOANNE MANASTEI	MMUNICATION R			
		USING STORYTELLING TO CHANGE THE NARRATIV  MONICA FELIU-MOJI				
10:50AM - 12:30PM		Emerald Ballroom				
		DIGGING DEEP IN ROCKY SOIL: CONTR <b>Katherine Carter</b>				
		LUNCH (90 MIN)				
02:00AM		Emerald Ballroom				
03:00PM						
		BREAK (30 MIN)				
03:30PM		Emerald Ballroom				
04:30PM		DIANNA COWERN YouTube's "Physics Girl		Emorard Barroom		
04:30PM		Emerald Ballroom				
05:00PM		ALLISON COFFIN ScienceTalk.org Presider	ť	Linciala Daniooni		